Nå tilbyr Norsk Ombruk og Greida montering av hvitevarer i Oslo

- EN KOMPLETT LØSNING FOR BÆREKRAFTIG HJEMMEOPPGRADERING

Vi er begeistret over å kunngjøre vårt spennende samarbeid med Greida AS, som nå gjør det mulig for Norsk Ombruk AS å tilby montering av hvitevarer i Oslo-området. Dette partnerskapet gir våre kunder en komplett løsning for bærekraftig hjemmeoppgradering.

Norsk Ombruk AS har i lang tid vært en pålitelig kilde for ombrukte hvitevarer av høy kvalitet.
Vi har gitt tusenvis av kunder muligheten til å redusere sitt økologiske fotavtrykk og spare penger ved å velge ombrukte produkter.Nå tar vi vårt engasjement for kundetilfredshet og bærekraft enda et skritt videre ved å tilby profesjonell monteringstjenester i samarbeid med Greida AS.

Greida AS er et anerkjent og pålitelig selskap med omfattende erfaring innen montering og installasjon av hvitevarer. Deres team av erfarne montører er dedikerte til å levere høykvalitetsarbeid og sørge for at hver installasjon utføres på en trygg og effektiv måte.

Ved å velge Norsk Ombruk AS og Greida AS får du ikke bare ombrukte hvitevarer av høy kvalitet, men også en problemfri og profesjonell monteringsopplevelse. Vårt samarbeid sikrer at hver hvitevare blir installert på riktig måte, slik at du kan nyte fordelene ved ditt oppgraderte hjem uten bekymringer.

Enten det er en ombrukt kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin eller komfyr, kan du stole på at vårt samarbeid med Greida AS gir deg en sømløs opplevelse fra kjøp til montering. Våre team jobber hånd i hånd for å sikre at hvert trinn i prosessen blir utført med presisjon og kvalitet.

Vi er stolte av å kunne tilby denne ekstra tjenesten til våre kunder i Oslo-området. Ved å velge Norsk Ombruk AS og Greida AS får du ikke bare et bredt utvalg av ombrukte hvitevarer, men også tryggheten ved å ha erfarne fagfolk som tar seg av monteringen.