Fra kast til kvalitet: Historien om en oppvaskmaskin

Fra kast til kvalitet: Historien om en oppvaskmaskin

Har du noen gang lurt på hva som skjer med hvitevarer som blir levert til oss for reparasjon og oppussing? I denne bloggposten tar vi deg med på en reise fra det øyeblikket en oppvaskmaskin kommer inn dørene våre, til den finner et nytt hjem.

IMG_1005.PNG__PID:65361dc3-bfca-41ac-b644-c4da6be720ff

Fase 1: Mottak og inspeksjon

Når en oppvaskmaskin blir levert til oss, går den gjennom en grundig inspeksjon. Våre fagfolk vurderer maskinens tilstand og identifiserer eventuelle feil eller mangler.

Fase 2: Reparasjon

Etter inspeksjonen starter reparasjonsprosessen. Dette kan inkludere alt fra å bytte ut defekte deler til å utføre en fullstendig service på maskinen.

Fase 3: Testing

Når reparasjonen er fullført, testes maskinen grundig for å sikre at den fungerer som den skal. Dette er en kritisk fase for å garantere kvaliteten på produktene vi selger.

Fase 4: Klargjøring

Maskinen blir deretter klargjort. Dette inkluderer en grundig rengjøring og kvalitetssjekk

 

Fase 5: Klar for Salg

Når oppvaskmaskinen har bestått alle testene og ser ut som ny, er den klar for å finne et nytt hjem. Den blir lagt ut i vår butikk med en 2-års garanti, klar for en ny eier.

Konklusjon

Ved å kjøpe en oppusset oppvaskmaskin fra Norsk Ombruk, bidrar du ikke bare til å spare penger, men også til å redusere avfall, CO2-utslipp og energiforbruk. Det er en vinn-vinn situasjon for både deg og planeten!

Skriv en kommentar

Noe for deg?

Scandomestic fryseboks CF400WEScandomestic fryseboks CF400WE
Scandomestic Scandomestic fryseboks CF400WE
Salgspris6.490 kr Ordinær pris8.290 kr
På lager, 2 enheter