Grønnere hverdag med Norsk Ombruk 

I dagens samfunn er håndtering av e-avfall en viktig miljøutfordring. Hos Norsk Ombruk har vi gjort det til vår misjon å forlenge levetiden til produkter på en miljøbesparende og samfunnsnyttig måte. Vi ønsker å gi alle våre kunder muligheten til å ta miljøvennlige valg samtidig som de sparer penger.

Vi gir produktene en ny sjanse til å skinne.

Siden 2013 har vi gitt 85 000 produkter nytt liv i stedet for å ende opp som elektronisk avfall. Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk har gjort dette mulig.

På Norsk Ombruk sørger vi for at produktene er like pålitelige som nye. Våre ansatte reparerer, tester og rengjør hvert produkt grundig før det blir tilgjengelig for salg. Hvis et produkt ikke kan repareres, blir det ofte brukt som reservedeler for andre produkter eller sendt til selskaper som spesialiserer seg på resirkulering av elektronisk avfall.

Enten du er interessert i å kjøpe våre produkter, samarbeide med oss eller bare ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss på e-post: salg@norskombruk.no

Få kontroll på dine produkter

Våre produkter gjennomgår nøye sortering og omfattende testing.

Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg trygge når de kjøper varer hos oss, derfor tilbyr vi 2 års garanti. Dersom et produkt er defekt, vil vi reparere det eller erstatte det med et tilsvarende eller bedre produkt.

Den mest miljøvennlige tilnærmingen er å bruke hvitevarer så lenge de fungerer, eller å reparere dem hvis det er økonomisk forsvarlig. Dette er imidlertid ikke alltid en enkel oppgave i praksis. Derfor gir vi deg muligheten til å returnere dine gamle produkter, slik at vi kan ta godt vare på dem ved å enten gi dem nytt liv eller resirkulere dem på en miljøvennlig måte.

Brukte enheter kan ha tegn til bruk, som slitasje eller estetiske skader. Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg, og vi gjør vårt beste for å beskrive, fotografere og prissette produktene nøyaktig. Du er alltid velkommen til å besøke vårt lager og sjekke produktene selv!

Les mer om våre produkter

Smarte kjøp for deg og miljøet.

Nye hvitevarer byttes ofte ut med de nyeste modellene på markedet. Dette medfører mye e-avfall og utfordring for miljøet vårt. Ved å forlenge livssyklusen til hvitevarer så får flere muligheten til å både spare penger og miljøet vårt ved å handle hos oss.

Vil du vite mer?

Hva folk sier om oss

"Having pioneered the original development of the circular economy in Europe, I am pleased to see the level of new innovations that are occurring. The Norsk Ombruk study demonstrates the significant value to be added through remanufacturing within a circular economy, and shares some important findings, which also align with the new research we are developing at the International Resource Panel.  These are exciting times for the circular economy."

—  Janez Potočnik

Co-Chair of UN International Resource Panel

"The circular economy represents a trillion dollar opportunity. For this potential to be realised we need a strong business case, and for all industry players to come together, and create a circular value chain. The Norsk Ombruk remanufacturing model shows what can be achieved; how partnership and collaboration can deliver an impressive range of benefits for people, planet and the economy."

—  Paul Polman,

CEO of Unilever

Artikler 

Avisartikler om Norsk Ombruk AS: Trykk på + for å lese.