Lokal henting eller Levering
Vi hjelper deg hele veien!

På denne siden finner du all nødvendig informasjon om levering. Vi sørger for at ditt produkt kommer trygt frem.

Når du kjøper et produkt hos oss kan du velge mellom ulike fraktalternativer. Se alternativene under for å finne ut hva som passer best for deg!

Bring Home Delivery

Home Delivery - hjemlevering av tyngre gods Tilbyr deg maksimal bekvemmelighet med hjemlevering. Tjenesten gjelder for varer som veier mer enn 35 kg. Vi bringer hele veien hjem til dine kunders dør - når og slik det passer dem best. Fleksibel - både dag- og kveldsleveranser Kundefokusert - la dine kunder få velge servicegraden de selv ønsker

Lokal Henting 

Trenger du en vare samme dag? Ved valg av Lokal Henting så kan din vare hentes innen 4 timer etter bestilling (Mellom 08.00 – 16.00 hverdager). Om du er avhengig av et spesifikt tidspunkt så ta gjerne kontakt med oss på telefon, chat eller e-post.

Frakt og levering

Når du kjøper et produkt hos oss kan du velge mellom ulike fraktalternativer. Se alternativene under for å finne ut hva som passer best for deg!

Betingelser for levering:
• Avbooking må skje senest to dager innen avtalt leveringstid.

• Om levering ikke kan gjennomføres på grunn av hinder på leveringssted eller at avbooking har skjedd senere enn to dager før leveringstid blir ikke fraktkostnadene refundert.

• Våre transportører benytter vernesko pga. arbeidsmiljø og sikkerhet. Så du er selv pliktig til å dekke til gulv og dørterskler for at det ikke skal oppstå skader.

NB: Leveringstjenesten er kun tilgjengelig for leveringsadresser der lastebiler har fri veitilgang. Alle leveranser til steder som ikke har fast forbindelse eller ferjer som går regelmessig, vil bli levert til nærmeste ferjeleie eller kaiområde. Det er kundens ansvar å sikre at noen er til stede for å ta imot pakken.

Pris eksempel
(Vaskemaskin e.l.)

(Vaskemaskin 76 kg, Sted Oslo)

  • Lokal Henting: 0,-
  • Levering uten innbæring: Fra 466,-
  • Levering uten innbæring + Swap: Fra 561,-
  • Levering med innbæring: Fra 538,-
  • Levering med innbæring + Swap: Fra 633,-

* Prisene varierer ut i fra området og vekt

Sporing og leveringstid

Alle våre forsendelser har et sporingsnummer som blir send til oppgitt e-post adresse ved bestilling. Denne aktiveres med en gang varen(e) blir levert til transportør, og her kan du følge pakken fra A til Å. Vanlig leveringstid er 3-7 virkedager avhengig av vekt og området den skal leveres til. 

Jeg var ikke til stede til avtalt tid
Får vi ikke levert varen fordi du ikke var tilstede, må du bestille og betale for en ny levering fra oss. Om feilen skyldes at sjåføren var forsinket og du ikke fikk beskjed, dekker vi omkostningene for en ny levering.

Varen ble skadet under transport
Har skade på produktet oppstått, skal Norsk Ombruk selvfølgelig sørge for at du blir fornøyd uansett. Det er viktig at du dokumenterer skaden med én gang du har pakket opp – ta bilder og noter hva som er galt. Hvis det skulle oppstå skader i forbindelse med din levering må dette meldes til sjåføren med en gang. Ta også kontakt med kundesenteret vårt for å gi beskjed. Vi vil så raskt som mulig gi deg en ny vare, sørge for reparasjon eller gi deg prisavslag – litt avhengig av hvor stor skaden er.

Vi skal alltid gi deg beskjed om vi ser at det blir forsinkelser i leveringen. Ta kontakt med Bring kundeservice dersom sjåføren ikke dukker opp i det avtalte tidsrommet. Tlf: 04045