Våre tjenester

Hva vi gjør!

Bedriftstjenester

Er du miljøbevisst? Ser du etter enheter for utleieleilighet? Vil du spare penger til viktigere ting? Gikk maskinen din i stykker på verst tenkelige tid? Ikke bekymre deg! Vi har en løsning for deg!

Fordeler med Ombruk

Ubrukte eller demobrukte hvitevarer er en perfekt løsning for alle som ønsker å ta mer miljøbevisste valg og nyte fordelene med den nye teknologien. Brukt vil være det beste alternativet for de som ser etter rimelige, men likevel fullt funksjonelle produkter. Vi selger produkter i ulike prisklasser slik at alle kan velge det som passer best!

End of the line

Det er alltid best å ta godt vare på enheten og bruke dem så lenge det er mulig, men til slutt må alle produkter pensjoneres. Vi hjelper deg gjerne med riktig resirkulering av elektronisk avfall ved å ta det med oss ved levering av et nytt produkt. Pensjonerte produkter kan også leveres på vårt lager i Stokke.

Miljøgevinst

Vi gjør alt vi kan for å gi varene et nytt liv med enten reparasjon eller forsvarlig resirkulering, slik at deres miljøpåvirkning minimaliseres maksimalt.

Klargjøring og utsendelse

Vår samarbeidspartner Bring henter produkter fra fra vårt hovedlager i Stokke og leverer bruksklare produkter direkte til våre kunder. Vi tilbyr ulike leveringsmuligheter avhengig av våre kunders individuelle behov: skreddersydd levering med mulighet for retur av gamle produkter, innbæring og montering

  • Levering til hele Norge med hjelp av kjente partnere
  • Erfarne medarbeidere som alltid er glade for å hjelpe deg

Trygghet i å handle brukt

Norsk Ombruks reproduksjonsmodell viser hva som kan oppnås; hvordan partnerskap og samarbeid kan levere en imponerende rekke fordeler for mennesker, planeten og økonomien. Vi gir kundene våre 2 års garanti for hvert produkt uavhengig av enhetens status og alder, slik at du kan føle deg tryggere mens du hjelper oss med å redde miljøet.

  • Vi håndterer brukte hvitevarer i hele landet

Vær smart – kjøp brukt

Norsk Ombruk tilbyr miljøvennlige kvalitets testede produkter med 2 års garanti til kun en brøkdel av originalpris! 

Vi sørger for at alle produktene som selges fungerer optimalt. Det som må skiftes ut eller repareres gjøres av kvalifisert personale med lang erfaring.

  • Vi har pålitelige samarbeidspartnere som Elkjøp, Skousen, Stena Recycling og Revac.
  • Alltid 2 års garanti!