Åpner stor hvitevare butikk i Kilgata

Nå kan du få vaskemaskiner, kjøleskap og alt av hvitevarer til ofte halv pris. Det er Stokke selskapet Norsk Ombruk A/S som er størst i Vestfold på salg av B-hvitevarer som åpner utsalg i Kilgata i Sandefjord.

Selskapet brenner for grønn økonomi, og med 20 ansatte støvsuger de store deler av østlandsområdet for B-varer og brukte hvitevarer. Disse settes i stand igjen og selges til en rimelig penge med garanti. Nå har de åpnet et 350 kvadratmeter stort fysisk utsalg i Kilgata i de gamle lokalene til Maxbo.

Jean Rene Skjelbred i firmaet forteller at det ikke bare er fattige studenter eller folk med en utfordrende økonomi som benytter seg av tilbudet. Han ser at folk har blitt mer miljøbevisste, og kunder kan være direktører i store selskaper med en klar miljøprofil.

Gode kontakter

– Det har vært kjempespennende og moro å holde på med vår forretningsmodell. Vi er stolte av å ha skaffet oss gode kontakter hos de store elektronikkfirmaene, IKEA og Oslo kommune blant annet. For å sette det i perspektiv så håndterer selskapet 55.000 hvitevarer i året, forteller Skjelbred.

Norsk Ombruk AS er et ambisiøst  selskap som ble etablert i Norge i 2013 av Tommy Skjelbred og sønnen Jean Rene Skjelbred. I tillegg har de etablert seg i Danmark. Der har de blant annet forhandlet fram særavtaler med København kommune. De føler de ligger et hestehode foran mange andre som profilerer seg på ombruk, og har derfor laget et eget logistikksystem som tilfredsstiller myndigheter, produsent og sluttbruker.

Forlenger levetiden på hvitevarer

Bedriften har som forretningsidé  å forlenge levetiden på nyttige hvitevare-produkter. De har inngått samarbeide med markedets ledende elektronikkjeder, returselskaper og andre merkevareforhandlere. De mener ideen gir en bedre miljøbevisstgjøring og en bedre økonomi for den enkelte forbruker.

 

Skriv en kommentar

Noe for deg?

Scandomestic fryseboks CF400WEScandomestic fryseboks CF400WE
Scandomestic Scandomestic fryseboks CF400WE
Salgspris6.490 kr Ordinær pris8.290 kr
På lager, 2 enheter